Isprobali smo: Jadranska sardina s mediteranskim biljem

Jadranska sardina s mediteranskim biljem u konzervi od proizvođača Mardešić pod brendom Okusi zavičaja je novi proizvod na tržištu u ovoj liniji proizvoda, pa idemo vidjeti što kaže naš stručan recenzija tim!
>> ISPROBALI SMO POSNI SIR PILOS <<
Napominjemo da je ovo neovisna recenzija proizvoda te da ni na koji način nismo povezani s proizvođačem, cilj recenzija je podizanje razine svijesti o zdravom načinu života.
Sastav
Sastojci: 70% srdela, 28% suncokretovo ulje, 1.5% kuhinjska sol, 0.4% začini (češnjak, mediteransko bilje), 0.1% aroma komorača.
Nutritivna vrijednost
Nutritivna vrijednost odnosi se na jednu konzervu.
kalorije | 373 |
---|---|
proteini | 16.9g |
ugljikohidrati | 0.3g |
masti | 33.8g |
Dizajn
Dizajn ambalaže je standardno dobar, unaprijedili su ga u zadnjih par godina iako je tužno da na njihovom webu stoje još uvijek stari dizajni, ali nećemo ulaziti u taj dio. Prevladava zelena boja koja diferencira od ostalih njihovih proizvoda, slika nekog ribara starog i naglasak da je s mediteranskim biljem.
Okus
Ovo nas je najviše iznenadilo u cijeloj priči obzirom da začini koji se nalaze unutra jako dižu okus sardine i znatno je bolji od obične sardine u ulju koja im je najpoznatiji proizvod.
Cijena
5.99/konzerva
Zaključak
Odobravamo ovaj proizvod.
Ovaj proizvođač ima iznimno kvalitetnu ribu u konzervi, pogotovo skušu, a i sardina ne zaostaje. Iznenadila nas je ova kombinacija sa začinskim biljem obzirom da daje novu dimenziju okusu i stvarno je jako fino.
>> ISPROBALI SMO SKYR SLADOLED <<
Mi ju konzumiramo bez ulja, iscijedimo ga tako da taman ostanu začini. Iako će svježa plava riba uvijek imati prednost nad konzerviranom i naravno da uvijek možete kupiti srdele, začiniti ih i skuhati ili ispeći, pogotovo zbog značajnijeg udjela omega-3 masnih kiselina kod svježe plave ribe, ovo je i dalje praktično riješenje za dijelove dana kada smo u žurbi i želimo dobar izvor proteina, a i kalcija.
Isprobajte, fino je 🙂