Kajgana sa suhom šunkom, feta sirom i rajčicom

Kajgana sa suhom šunkom, feta sirom i rajčicom je prava delicija, obrok kojem rajčica daje savršenu svježinu, a suha šunka onaj šmek. Nećemo previše duljiti, idemo odmah na recept.
Što mi treba?
- 4 jaja
- 20 grama suhe šunke
- 15 grama feta sira
- 1 rajčica
- prstohvat origana
- sol, papar
- 5 grama masti/ulja za pečenje.
Kako da to napravim?
Prvo razbijte jaja i miješajte dok ne dobijete pjenastu smjesu, dodajte malo soli i papra pa još pomiješajte. Nakon što se mast/ulje za pečenje zagriju u tavi, dodajte suhu šunku i nakon nekog vremena, kada se počne cvrljiti polako, feta sir. Zatim prelijte jajima i kada se krenu stvrdnjavati, stavite sitno nasjeckanu rajčicu i origano, držite tavu na vatri još minutu.
>> ZOBENA KAŠA S VODOM – BRZI RECEPT <<
Nutritivna vrijednost
kalorije | 504 |
---|---|
proteini | 41g |
ugljikohidrati | 7g |
masti | 34g |
>> UPIŠITE NAŠU MALU ŠKOLU PREHRANE <<
Bonus tip
Kako bi rajčica obroku poklonila svježinu, nemojte ju držati na vatri dulje od minutu, inače će se početi sušiti s obzirom na temperaturu u tavi. Preporučujemo ovo za doručak, ali realno možete bilo kada jer je jednostavno prefino.