Kajgana sa sirom i kikiriki maslacem

Postoje razne vrste kajgana i sigurni smo da su sve jako fine i posebne na svoj način, ali ova kod nas trenutno zauzima prvo mjesto. Okusni orgazam kakav još niste doživjeli dragi naši lijepi ljudi.
Okusni orgazam kakav još niste doživjeli.
Što mi treba?
- 4 jaja
- 5g svinjske masti
- pola glavice luka
- 25g tvrdog sira
- 20g kikiriki maslaca
- 15g suncokretovih sjemenki
- 30ml mlijeka
Kako da to napravim?
Korak 1
Prepržite luk na svinjskoj masti i dodajte suncokretove sjemenke. Luk ih čuva da ne izgore pa miješajte sve zajedno minutu dvije.
Korak 2
Kada radite kajganu, dodajte 30ml mlijeka unutra, to će ju učiniti još mekšom. Prelijte suncokretove i luk kajganom.
Korak 3
Posipajte sve skupa ribanom gaudom i dodajte kikiriki maslac te promiješajte sve zajedno još koju minutu dvije.
Nutritivne vrijednosti
kalorije | 728 |
---|---|
proteini | 46.5g |
ugljikohidrati | 8.8g |
masti | 56.6g |
Bonus tip
728 kalorija vam se čini daleko previše za jedan obrok? Igrajte se s količinama! Nemojte samo žrtvovati proteine u procesu i vrlo lako možete doći do željene količine ovisno o vašem dnevnom kalorijskom unosu.
Ako želite da vam prilagodimo količine za obrok koji bi odgovarao kalorijskom unosu od 300-400 kalorija, slobodno nam se javite na mirko@different.hr i učinit ćemo to za vas BESPLATNO!
This post is also available in: Engleski