Pjenasta palačinka – recept za finu proteinsku palačinku

Pjenasta palačinka uhvatila je našu pažnju, a tako je jednostavna za napraviti da svatko od vas još danas može imati ove palačinke na stolu. Recept smo pronašli na Instagram profilu fitness.fitfood
Što mi treba?
- 2 jaja
- 30g whey proteina (vanilija)
- 20g kikiriki maslaca
- 10 g tamne čokolade (85% kakaa)
- par lješnjaka (oko 10g)
Kako napraviti pjenaste palačinke?
Od bjelanjaka napraviti snijeg. U žumanjke dodati whey te kikiriki maslac. Dobro izmiješati da se sjedini te lagano povezati snijeg od bjelanjaka i smjesu od žumanjaka. Izliti u kalup te peći u zagrijanoj pećnici na 170 stupnjeva 10 min. Na kraju dodati tamnu čokoladu i par lješnjaka.
>> ČOKOLADNA ZOBENA KAŠA S JAGODAMA <<
Koliko pjenasta palačinka ima kalorija?
kalorije | 504 |
---|---|
proteini | 47g |
ugljikohidrati | 10g |
masti | 30g |
Bonus tip
Uz ovaj doručak preporučujemo čašu toplog mlijeka kako bi dan započeli ovim finim slatkim obrokom! 🙂
Facebook Comments
Post Views: 3.512