Čokoladni raspucanci – recept koji ćete obožavati
 
            
            Čokoladni raspucanci imaju recept koji ćete zaista obožavati, a ovi su dodatno obogaćeni proteinima tako da spojite fino i proteinsko. Ovaj fenomenalan recept pronašli smo na @nikola_jurkovic Instagram profilu i moramo vam ga prenijeti.
Što mi treba?
- 80g bijelog pirovog brašna
- 30g istopljenog maslaca
- 50 g eritrita
- 25g whey proteina, okus čokolada ( 1 mjerica )
- 20g kokosovih mrvica
- 1 žličica sirovog kakao praha
- 50g eritrita / sladila po izboru
- 1 jaje
- 1 žličica praška za pecivo
Čokoladni raspucanci – recept
Prvo u jednoj zdjeli pomiješamo jaje i eritrit, zatim onda dodamo još maslac i dobro promiješamo. U drugoj zdjeli pomiješamo pirovo brašno, prašak za pecivo i kokosove mrvice. Mokre sastojke dodamo u suhe i dobro promiješamo. Iz dobivenog tijesta napravimo kuglice koje umočimo u eritrit i stavimo na papir za pečenje. Peći 13 minuta na 175 °C.

>> ISPROBAJTE ČOKOLADNI BROWNIE S MALINAMA <<
Nutritivna vrijednost
Od ukupne smjese dobit ćete 12 kolačića, a nutritivna vrijednost odnosi se na jedan komad.
| kalorije | 87 | 
|---|---|
| proteini | 2.5g | 
| ugljikohidrati | 4.3g | 
| masti | 6.2g | 
Bonus savjet
Iako je riječ o desertu, ove raspucance uz čašu mlijeka možete pojesti u bilo koje doba dana, a mi ih predlažemo smazati za večeru! 🙂
 Hrvatski
Hrvatski


