Kako napraviti domaći čips?
Ovaj recept za domaći čips pronašli smo na Instagram kanalu foodyandfitty koji sadrži jako puno finih i kreativnih recepata koji zaslužuju doći do što šire publike pa ih svakako zapratite na toj društvenoj mreži 🙂
>> KAKO NAPRAVITI DOMAĆE LEPINJE? <<
Što mi treba?
- 200 grama krumpira
- sol
- 10ml maslinovog ulja
- ocat
- začini po želji (crvena paprika, chili, češnjak)
- voda
Kako napraviti čips u 4 koraka?
1. Narežite krumpir na tanke šnite
2. Stavite ih u hladnu vodu i dodajte malo octa pa tako ostavite krumpir da stoji sat vremena jer će biti hrskaviji
3. Premažite ga maslinovim uljem, stavite u protvan na pek papir
4. Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva i pecite oko 12 do 15 minuta
>> TJESTENINA SA SIROM I ŠPEKOM <<
Nutritivna vrijednost
| kalorije | 242 |
|---|---|
| proteini | 4g |
| ugljikohidrati | 29.8g |
| masti | 10.2g |
Bonus tip
Uz ovaj čips preporuka je ajvar, samo si uračunajte dodatne kalorije!
Facebook Comments
Post Views: 3.459



