Pjenasta palačinka – recept za finu proteinsku palačinku
 
            
            Pjenasta palačinka uhvatila je našu pažnju, a tako je jednostavna za napraviti da svatko od vas još danas može imati ove palačinke na stolu. Recept smo pronašli na Instagram profilu fitness.fitfood
Što mi treba?
- 2 jaja
- 30g whey proteina (vanilija)
- 20g kikiriki maslaca
- 10 g tamne čokolade (85% kakaa)
- par lješnjaka (oko 10g)
 
Kako napraviti pjenaste palačinke?
Od bjelanjaka napraviti snijeg. U žumanjke dodati whey te kikiriki maslac. Dobro izmiješati da se sjedini te lagano povezati snijeg od bjelanjaka i smjesu od žumanjaka. Izliti u kalup te peći u zagrijanoj pećnici na 170 stupnjeva 10 min. Na kraju dodati tamnu čokoladu i par lješnjaka.

>> ČOKOLADNA ZOBENA KAŠA S JAGODAMA <<
Koliko pjenasta palačinka ima kalorija?
| kalorije | 504 | 
|---|---|
| proteini | 47g | 
| ugljikohidrati | 10g | 
| masti | 30g | 
Bonus tip
Uz ovaj doručak preporučujemo čašu toplog mlijeka kako bi dan započeli ovim finim slatkim obrokom! 🙂
		Facebook Comments
		
				 Post Views: 3.858
			
         Hrvatski
Hrvatski


