Svinjski but i tikvice
Ljetni lagani obrok koji će poslužiti kao idealna večera, svinjski but uz tikvice i povrće po izboru ne može nikako iznevjeriti. Pročitajte kako ga napraviti 🙂
Što mi treba?
- 150g svinjskog buta
- 5g svinjske masti
- 200g tikvica
- 200g paprika
- začini po želji
Kako da to napravim?
Ispecite svinjski but i pred kraj dodajte tikvice i papriku koje ste prethodno narezali. Njima treba puno manje da se speku pa ne želite da zagore, zato ih dodajete kasnije.
Nutritivne vrijednosti
| kalorije | 335 |
|---|---|
| proteini | 36g |
| ugljikohidrati | 16.2g |
| masti | 13.5g |
Bonus tip
Svinjski but prije pečenja istucite, tako će biti tanji i bolje se ispeći 🙂
Facebook Comments
Post Views: 2.775
This post is also available in: Engleski



